Kerstshow & Kerstbomen

Kerstshow

Elk jaar toveren we een deel van onze winkel om tot een ware kerstbeleving! Bij Jackel Visser vind je alles om een gezellige kerstsfeer in huis te halen. 

Kerstversiering en kerstverlichting voor binnen en buiten, sfeerartikelen voor binnenshuis, alles wat je nodig hebt voor het maken van decoratieve kerststukken, kerststalletjes en nog veel meer. 

Bent u opzoek naar een leuk cadeau voor uzelf of iemand anders, kom dan bij ons langs!

       

Kerstbomen

In onze winkel hebben we in december de beste Kerstbomen met de beste service. Gratis inpakken en zagen. Bij aankoop van kruisvoet monteren wij deze. Hulp met inladen en eventueel een kofferbaktouwtje.

Groot of klein, met of zonder kluit, u vindt bij ons altijd de boom die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor bomen van 0,60 cm tot en met 3 meter voor particulier of bedrijf. De bomen worden gratis voor u verpakt in een net, zodat u uw boom makkelijker kunt vervoeren.

Wij hebben de volgende bomen in verschillende maten leverbaar: Picea abies (fijnspar), Picea omorika (Servische spar), Abies nordmanniana (Nordmann spar), Picea glauca 'Conica' (tafelkerstboom).

We bezorgen uw boom gratis aan huis. (Binnen een straal van 5 km om Zuidlaren.)