Verzorgingsartikelen & Voedingssupplementen


Verzorgingsartikelen

Wij hebben diverse artikelen voor de hoefverzorging en vachtverzorging van uw paard. Maar ook ontsmettingssprays, mok crème en diverse artikelen voor het afweren van dazen en vliegen.

Naast halters en halstertouwen verkopen wij ook lederverzorgingsartikelen en natuurlijk paardensnoepjes. Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of langskomen in de winkel.


Voedingssupplementen

Voedingssupplementen kunnen gebruikt worden om de gezondheid te verbeteren, maar kunnen ook bijdragen aan betere prestaties. Vanzelfsprekend blijft een gezonde basisvoeding en een goede verantwoorde training het allerbelangrijkst.

Voedingssupplementen hebben een indirecte werking. Ze kunnen ervoor zorgen dat een paard zich beter kan concentreren, minder snel moe is of zich minder gestrest voelt. Dit algemeen welbevinden heeft vervolgens een positieve uitwerking op de prestaties.

Er zijn vele soorten voedingsupplementen verkrijgbaar: voor gezonde hoeven, anti-worm preparaat, tegen gewrichtsproblemen, voor de spieren, voor extra energie, ani-hoest, knoflook, tegen dampigheid en snot, levertraan, lijnzaadolie, anti-stress mix, zeewier, zand-weg en dergelijke.

We verkopen natuurlijk ook verschillende soorten likstenen.