Sierhoender & Sierwatervogels

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten voer voor sierhoeder en sierwatervogels. Welk voer dient te worden verstrekt hangt af het soort dier, de leeftijd en het seizoen.


Sierhoeder

Onder sierhoenders worden alle fazantensoorten, pauwen, kalkoenen, patrijzen, parelhoenders en kwartels gerekend. Voor deze soorten hebben we Gallus korrel. 

Dit voer is ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die aan sierhoenders worden gesteld met betrekking tot een glanzend verenpak en de kleur van snavel en poten. Er zijn vier soorten Gallus leverbaar.  

Voor soorten, die voor de opfok een hoog eiwitdieet nodig hebben, zoals pauwen, glansfazanten en kwartels, is Gallus Superstart kruimel het aangewezen voeder. Naast het volledig voeder kan maximaal 25% Fazantengraan worden verstrekt. 


Sierwatervogels

Voor sierwatervogels is er Anseres korrel verkrijgbaar en eenden graan. Er zijn 6 soorten Anseres verkrijgbaar: opfokkorrels, een onderhoudskorrel en een foktoomkorrel. Ook is er een drijvende korrelverkrijgbaar: Anseres Floating. Voor zee-eenden is een drijvende zee-eenden korrel verkrijgbaar.


Flamingo's

Voor Flamingo's is er een speciale Flamingo geperste Onderhoudskorrel leverbaar. Ook is er een Flamingo Floating Onderhoudskorrel en een Floating Productiekorrel leverbaar.


Kraanvogels

Voor kraanvogels kunnen wij een viertal korrels leveren die verstrekt dienen te worden afhankelijk van de leeftijd van de vogels. Opfokkorrel, Onderhoudskorrel, Foktoomkorrel en Productie Geëxtrudeerd.