Vogels

            

Vogelzaden

Vogelvoer Deli Nature van Beyers heeft verschillende mengelingen die allen bestaan uit hoogwaardige zaden. Deli Nature is een volledige en evenwichtige voeding. Vele kwekers voeren al jaren met plezier Deli Naure. De vogels zijn in een goede conditie en de acceptatie is zeer goed. Er zijn verschillende mengelingen verkrijgbaar: Kanarie Supreme, Grote Parkiet, Papegaai, Europese Vogels, Wilde Zaden, Volièrezaad, etc.

Tevens verkopen wij verschillende mengelingen van Teurlings, Kasper Fauna Food en KonaCorn.


Krachtvoerders

In het broed- en kweekseizoen is het belangrijk om uw vogels bij te voeren met krachtvoer. Wij hebben ei- & krachtvoer van het merk CéDé. Ook verkopen we eivoer van Kasper Fauna Food. Universeelvoer en Patee is ook bij ons verkrijgbaar.


Apotheek

Wij hebben een ruim assortiment aan geneesmiddelen voor vogels. Bijvoorbeeld Ruihulp, astricycline (infecties aan de darmen en de luchtwegen), Gezasept (infectieziekten), Anti-Luchtpijpmijt, etc. We hebben verschillende anti-parasitaire producten in het assortiment zowel voor de vogel als voor de kooi/volière.

Tevens verkopen we ook verschillende soorten vitaminepreparaten voor vogels en Intensief Rood voor Kleurkanaries. Ook verschillende soorten grit, maagkiezel en pikstenen behoren tot ons assortiment.


Speelgoed

Om verveling te voorkomen bij kooi- en volière vogels is het belangrijk om de vogels speelgoed aan te bieden. Door geregeld een nieuw speeltje in de kooi of in de volière te hangen voorkom je verveling en andere problemen. Wij hebben een klein, maar leuk assortiment aan speelgoed in de winkel.


Bodembedekking

Er zijn bij ons verschillende soorten bodembedekking voor de vogelkooi of volière te verkrijgen. Natuurlijk verkopen wij schelpenzand, maar ook andere producten die fijner zijn om te gebruiken en minder stof veroorzaken, zoals beukensnipppers fijn & grof en Corbo Bodembedekking. Corbo is gemaakt van de kern van maiskolven.