Mediterrane planten


Mediterrane planten maken van elke tuin een sprookje. Ondanks dat de planten vaak vorstvrij moeten overwinteren (in de schuur) geven ze uw tuin veel sfeer. Het geeft je een vakantiegevoel op je eigen terras.  

Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen gaat Jackel jaarlijks zelf naar ItaliĆ« om de planten uit te zoeken en te kopen. 


Planten

Mediterrane planten hebben we in vele soorten en maten. Heeft u geen plek om planten vorstvrij weg te zetten? We hebben ook planten die wel tegen de vorst kunnen.

Photinia, Oleander, Olijf, Vijg, Citroen, Sinasappel, Cypres, Camelia, Euonymus, Toscaanse Jasmijn, Druif, Wysteria, Nandina, Palmen, Bamboe, Laurier, Yucca, etc.

Voor een goed en passend advies moet u bij Jackel Visser zijn.


Bemesting

Om uw mediterrane planten mooi te houden is het belangrijk om ze regelmatig te voeden met een goede meststof. Wilt u meer informatie over onze mestoffen? Klik dan op de knop.

                      Bemesting 


Potgrond

Mediterrane planten hebben een ander soort grond nodig dan onze tuinplanten. 

Mediterra van DCM is ideaal voor citrusen, olijven, vijgen en andere mediterrane planten. Het behoudt zijn structuur en waterbergingscapaciteit dankzij witveen van hoge kwaliteit en extra kokosvezel. De grond bevat een grove lavafractie voor een goede waterverdeling en als extra waterbuffer tijdens droogteperiodes. Ook is de grond organisch bemest voor 100 dagen.

                                                                                                         

                                                                                                                                     Filmpje Mediterra