Vijver


Planten

Voor een biologisch evenwicht in de vijver zijn planten noodzakelijk. Ze geven de vijver een mooie sierwaarde, maar zorgen ook voor helder water.

Gedurende het seizoen hebben we een assortiment aan waterplanten leverbaar. Waterlelies, drijvende planten en moeras- en oeverplanten voor verschillende niveaus.


Folie

PVC vijverfolie hebben we in verschillende breedtes leverbaar: 2, 4, 6 en 8 meter breed. Ook hebben we rubberfolie leverbaar van 6 meter breed. De folie kan op elke gewenste lengte worden afgeknipt.


Verzorgingsproducten

Voor het opstarten van een vijver of filter hebben wij bacterieleven te koop. Dit is onmisbaar voor het biologische zuiveringsproces in het voorjaar en bij de aanleg van een nieuwe vijver. 

Tevens hebben we vele producten leverbaar om de kwaliteit van het water te verbeteren. Maar ook bij problemen als visziekten en algvorming bent u bij ons aan het goede adres.


Visvoer

Het eten van kwalitatief hoogwaardig visvoer is van groot belang voor de gezondheid van de vissen en de vijver. Visvoer van kwaliteit zorgt er voor dat vissen gezond zijn en blijven. Voor alle soorten en maten vijvervissen verkopen wij voer. We hebben een basis- en een premiumlijn.  


Substraat 

Door substraat op de bodem van uw vijver te plaatsen vergroot u het bacterieleven in uw vijver. Deze bacteriĆ«n zorgen weer voor helder water. Vijverlava is ook een goede bodembedekking voor uw vijver. Dankzij zijn vulkanische oorsprong is dit substraat zeer poreus. Het biedt op die manier ontwikkelingsruimte aan miljarden water zuiverende bacteriĆ«n.